لوگوی ایستانما

واقعیت های جالب انیمیشن استاپ موشن پارانورمن (Paranorman)

دسته بندی :ایستاپلاس, پایگاه دانش ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ ایستانما 3254

پارانورمن (Paranorman) انیمیشنی به شدت غیر معمولی و ترسناک است، که اگر بخواهیم جریان آن را در چند کلمه خلاصه کنیم، باید بگوییم: ارواح… زامبی ها… مردگان از قبر بیرون آمده… جادوگر خشمگین… و پسر بچه ای که می‌تواند با همۀ این‌ها ارتباط برقرار کند!

 

 

در این جا برخی از حقایق جالب در مورد نحوه ساخت استاپ موشن، اثر محتوای فیلم نامه و حواشی انیمیشن پارانورمن را بیان می کنیم؛ تا آخر این مقاله با ما همراه باشید و لذت ببرید.

paranorman

محصول استودیو لایکا

پارانورمن یک انیمیشن استاپ موشن آمریکایی، به کارگردانی سام فل (Sam Fell) و کریس باتلر (Chris Butler) است که توسط استودیو لایکا (Laika) ساخته شده و ژانری ترسناک، کمدی، فانتزی و تاریک دارد.

پارانورمن اولین انیمیشن دهه ۲۰۱۰ و دومین انیمیشن استودیوی لایکا می باشد؛ این انیمیشن بعد از کورالاین (Coraline) ، دومین استاپ موشن بلند این شرکت است که به صورت سه بعدی ساخته شده است. این انیمیشن در ۱۷ آگوست ۲۰۱۲ به طور رسمی توسط Focus Features منتشر شد و در سینماهای ۲D و ۳D به نمایش درآمد.

چکیده ی داستان Paranorman

نورمن بابکاک پسر بچه ای متفاوت است که می تواند با روح مردگان صحبت کند، اما به جز دوست جدیدش نیل، هیچ کس این توانایی او را باور ندارد. یک روز عموی عجیب و غریب نورمن به او در مورد مراسم سالانه ی مهمی می گوید که باید برای محافظت شهر، از نفرین دختری که قرن ها پیش به جادوگری محکوم شده، انجام دهد؛ اما همه چیز طبق برنامه پیش نمی رود.

اکنون، طوفانی جادویی در شهر به راه افتاده و مردگان ملعون از قبر بیرون آمده اند. نورمن با کمک ارواح، زامبی ها و بزرگترها برای نجات شهر خود تلاش می کند تا حقیقت وحشتناک نفرین را کشف و این بحران را برای همیشه حل کند،کاری که فقط و فقط او می تواند انجام دهد.”

 

ایده و متن این فیلم نامه از کریس باتلر بود، که بنظرش فیلم های زامبی اغلب دارای درجه ای از مفاهیم اجتماعی هستند؛ او فکر می کرد ساخت چنین فیلمی برای بچه ها، می تواند به بیان چالش های بزرگ شدن آن ها، کمک کند.

تریلر انیمیشن پارانورمن

استاپ موشن پارانورمن چطور ساخته شد؟

پارانورمن نه تنها یک داستان جدید دارد، بلکه جزو پیشرفته ترین استاپ موشن دوران ها محسوب می شود. مخاطبان در نهایت چنان درگیر داستان می شوند که فراموش می کنند در واقع در حال تماشای فیلم استاپ موشن دست ساز هستند.

برایان مک لین  (Brian McLean)، سرپرست خلاقیت مهندسی و انیمیشن جایگزین در Laika، می گوید که مخاطبان فقط پس از پایان فیلم، وقت دارند فکر کنند که چگونه چنین چیزی ساخته شده است!

 همچنین تراویس نایت (Travis Knight) تهیه کننده پارانورمن در مورد استفاده از فناوری Stop Motion در ساخت آن توضیح می دهد: این روندی است که به آغاز سینما برمی گردد، با جذابیت، گرمی و زیبایی که اشکال دیگر انیمیشن ندارند.

 

این انیمیشن استاپ موشن بسیار روان و خوش ساخت است که در آن شخصیت ها گاهی پر از سر و صدا و تلاطم هستند و گاهی انگار یخ می زنند؛ طراحی، نحوه عملکرد و چهره پردازی کاراکتر ها ترکیبی از اغراق کارتونی و بافت طبیعی است که بنظر باورپذیر هستند. همچنین عروسک ها در واقع، وزن و استحکامی دارند که انیمیشن های رایانه ای (CGI) فاقد آن هستند.

paranorman

نایت، انیماتور اصلی Paranorman و مدیرعامل Laika می گوید:

استاپ موشن از سایر اشکال انیمیشن متفاوت است زیرا هر آنچه را که در عکس می بینید باید توسط یک شخص به حرکت دربیاید. شما با یک عروسک شروع می کنید که داخل آن اسکلت فلزی وجود دارد، بنابراین می توانید آن را در حالتی قرار دهید که او آن موقعیت را حفظ کند؛ کمی آن را حرکت می دهید، عکس می گیرید، سپس کمی بیشتر آن را حرکت می دهید، یک عکس دیگر می گیرید. وقتی عکس های مجزا را به اندازه کافی کنار هم قرار دهید و آن ها را پخش کنید، به نظر می رسد که شخصیت زنده شده است.

 

تولید این انیمیشن استاپ موشن در استودیوی لایکا واقع در شهر هیلزبورو (Hillsboro در ایالت اورگان آمریکا) انجام شد. این کار هم مانند پروژه ی قبلی لایکا، یعنی کورالاین هنری سلیک (Coraline,2009)، توسط مجموعه ای از فیلمسازان، طراحان و انیماتورهای رایانه ای و استاپ موشن تولید شده است. کریس باتلر کارگردان پارانورمن، در پروژه قبلی لایکا نیز حضور داشت و به عنوان ناظر استوری بورد انیمیشن کورالاین همکاری می کرد.

paranorman

رمز و راز هایی از پشت صحنه paranorman که احتمالا نمی دانید!

  • استاپ موشن پارانورمن از تکنیک انیمیشن جایگزینی برای انیمیت چهره استفاده کرد به این صورت که هر عروسک تعداد زیادی سر (یا قسمتی از سر مثل دهن، بینی و چشم) دارد و برای حرکت صورت این سر ها، فریم به فریم تعویض و عکس برداری می شوند.
  • شرکت فیلم سازی لایکا با ساخت استاپ موشن قبلی یعنی کورالاین، پیشگام استفاده از چاپگر سه بعدی سیاه و سفید جهت تولید سر عروسک ها بود که تولید آن ها را به میزان قابل توجهی افزایش داد؛ بنابراین تیم تولیدی، می توانستند تعداد زیادی از چهره های عروسکی مورد نیاز فیلم را با دقت و ظرافت بسازند.
  • Paranorman اولین فیلم استاپ موشن است که از چاپگر سه بعدی رنگی برای خلق چهره ی شخصیت ها استفاده کرد تا تکنیک جایگزینی صورت را اجرا کند؛ البته به جز عروسک زامبی ها، که چهره ای مکانیکی با پوست سیلیکونی داشتند.
  • به لطف این تکنیک انیمیشن سازی، بیش از ۳۱۰۰۰ قطعه صورت جداگانه برای تولید چهره ی عروسک ها چاپ شده بود. کاراکتر نورمن حدود ۸۰۰۰ چهره با طیف وسیعی از قطعات جداگانه ابرو و دهان داشت؛ وقتی یک شخصیت ۸۸۰۰ چهره دارد به این معنی است که او می تواند نزدیک به ۱.۵ میلیون حالت و احساسات مختلف صورت را داشته باشد.
  • ساخت یک عروسک جدید از ابتدا تا انتها حداقل ۳ تا ۴ ماه طول می کشد، تازه بدون احتساب زمان طراحی یا آزمایش آن. اما هنگامی که یک شخصیت برای اولین بار در شکل نهایی خود خلق شد، می توان تعدادی از آن را سریعتر ساخت. در این پروژه ۶۰ سازنده عروسک حضور داشتند تا ۱۷۸ عروسک مجزا ایجاد کنند؛ فقط شخصیت نورمن، ۲۸ عروسک بدن کامل داشت.
  • این استودیو به جای استفاده از دوربین های سنتی، دارای شصت دوربین Canon EOS 5D Mark II DSLR بود و عکس های این فیلم را با استفاده از این دوربین کنون ضبط می کرد.
  • پارانورمن دومین استاپ موشنی است که به صورت سه بعدی گرفته شده است؛ برای تولید جلوه های ۳D، دوربین بر روی ریگ مخصوصی سوار می شد تا یک عکس بگیرد، سپس کمی تغییر مکان و زاویه بدهد و عکس دیگری بگیرد.
paranorman
  • برای نشان دادن دنیای پارانورمن ۵۲ صحنه ایجاد شد، که این تعداد بیشترین صحنه تولید شده برای یک انیمیشن بلند استاپ موشن است.
  • در فضاهای باز مجموعه ها، ۳۰۰ فیت (حدود ۹۱ متر) جاده با استفاده از تخته چندلا بازیافتی، آماده شده و با سه نوع رنگ پوشانده شده است. علاوه بر این، ۲۰۰۰ درخت مجزا با مقوای خرد شده ساخته شده اند تا جنگل های دیده شده در فیلم را ایجاد کنند. این درختان تا انتها کشیده شدند و طول آنها حدود ۲ مایل بود (یعنی نزدیک به ۳۲۰۰ متر).
  • برای ساخت تقریبا ۳۶ مکان منحصر به فرد فیلم، افراد و مشاغل زیر به کار گرفته شده اند: ۱۸ نجار، ۱۸ سازنده مدل، ۶ ریگ گذار، ۱۲ نقاش صحنه، ۱۱ هنرمند سبز (Greens Artist) و ۱۰ طراح صحنه.
  • مجموعه های فیزیکی به طور کامل به همراه وسایل جانبی آماده شدند. بیش از ۳۰۰۰۰ وسیله برای این انیمیشن ساخته شده است.
  • کوچکترین وسیله ساخته شده برای فیلم که قابلیت انیمیت داشت، اسپری عطر مادر نورمن بود که در ماشین برای دفع بوی بد زامبی مورد استفاده قرار می گیرد. این اسپری با فلز برنج ساخته شده و سپس رنگ شده است. قطر و طول آن ۱/۸ و ۵/۸ اینچ است، همچنین قطر نازل پمپ آن ۱/۱۶ اینچ می باشد و واقعا کار می کند!
  • بعد از تیتراژ پایانی فیلم یک صحنه تایم لپس از پشت صحنه وجود دارد که در آن نحوه طراحی و ساخت عروسک شخصیت نورمن را نشان می دهد؛ در آخر، انگار او از خواب بیدار می شود و صحنه را ترک می کند.
  • ۱۲۰ لباس مختلف برای این استاپ موشن طراحی و ساخته شده است که همگی دست ساز هستند. طول و عرض لباس ها با دقت اندازه گیری شده به طوری که لبه پایین تی شرت نورمن ۱۰۲ کوک و دور گردنش ۴۸ کوک دارد.
  • مدل موی نورمن سیخ سیخی است و از ۲۷۵ تکه تشکیل شده است. موی او در درجه اول از جنس موی بز است که با چسب حرارتی، ژل مو، پارچه، چسب قطره ای، چسب پزشکی، چسب آرایش، نخ و سیم ترکیب شده و در آخر با رنگ موی انسان به اتمام رسیده است.
  • در ابتدای انیمیشن، نورمن در حال تماشای یک “فیلم ترسناک و دلخراش” است که علاقه اش به ژانر وحشت را نشان می دهد. جالب است که آن فیلم نیز با استاپ موشن ساخته شده و به گفته ی سازندگان فیلم، انیمیت کردن آن قسمت بسیار دشوار بوده، زیرا می خواستند از عمد فیلم بدی بسازند (زاویه دوربین بد، فوکوس ضعیف، حرکت بد و غیره)، در حالی که آن ها در اصل مشغول کار کردن روی یک انیمیشن استاپ موشن، به صورت بسیار حرفه ای بوده اند.
  • بازیگر فیلم ترسناک مورد علاقه ی نورمن، از شخصیت جیمی لی کورتیس (Jamie Lee Curtis) در هالووین (Halloween, 1978) الگوبرداری شده، همچنین داستانش برگرفته از شب مردگان زنده (The Night Of The Living Dead, 1968) است.
  • ساخت استاپ موشن پارانورمن از اواخر سال ۲۰۰۹ آغاز شد و به مدت سه سال طول کشید که حدود دو سال آن به مرحله ی انیمیت کردن سپری شد. به گفته سازندگان، برای ضبط دو دقیقه از فیلم حدود یک هفته یا بیشتر زمان لازم بود، بجز یک سکانس از فیلم که تولید آن بسیار طول کشید.
  • در یک صحنه ی پیچیده و عجیب و غریب، روح آقای پرندرگست در سرویس بهداشتی مدرسه با نورمن ارتباط برقرار می کند، که ضبط و عکس برداری آن یک سال به طول انجامیده است.
  • این اولین فیلم لایکا است که با نسبت ابعاد صفحه نمایش ۲.۳۵: ۱ تولید می شود. تمام فیلم های قبلی آن شرکت در نسبت ۱.۸۵: ۱ تولید شده است.
  • آژانس تبلیغاتی ویدن + کندی (Wieden+Kennedy) کمپین این فیلم را ایجاد کرد.
paranorman

هنرمندان زیادی به عنوان صدا پیشه در این محصول شرکت لایکا حضور دارند، از جمله:

    1. کدی اسمیت-مک فی (Kodi Smit-McPhee) در نقش نورمن بابکاک،
    2. جودل فرلاند (Jodelle Ferland) در نقش آگاتا یا آگی روح دختری مربوط به ۳۰۰ سال پیش،
    3. تاکر آلبریزی (Tucker Albrizzi) در نقش نیل بهترین دوست نورمن،
    4. آنا کندریک (Anna Kendrick) در نقش کورتنی خواهر نورمن،
    5. کیسی افلک (Casey Affleck) در نقش میچ برادر ۲۰ ساله ی نیل،
    6. کریستوفر مینتس-پلاس (Christopher Mintz-Plasse) در نقش آلوین قلدر مدرسه،
    7. لسلی مان (Leslie Mann) در نقش مادر دلسوز نورمن ،
    8. جف گارلین (Jeff Garlin) در نقش پدر سختگیر نورمن،
    9. الین استریچ (Elaine Stritch) در نقش روح مادربزرگ نورمن ،
    10. برنارد هیل (Bernard Hill) در نقش قاضی هاپکینز و … .

محتوا و آثار داستان پارانورمن

اسم انیمیشن Paranorman یک بازی با کلمه Paranormal به معنی “ماورا الطبیعه” است که می خواهد اتفاق و شخصیتی نادر را روایت کند.

 

داستان از این قرار است:

  • عجیب ترین فرد شهر پسر ۱۱ ساله ای به اسم نورمن بابکاک است که علاقه ی زیادی به دیدن فیلم های ترسناک و داستان های ارواح دارد و همچنین می تواند ارواح مردگان را ببیند و با آن ها گفتگو کند؛ از جمله روح مادربزرگ محبوبش که روزها در کنار نوه اش فیلم های ترسناک می بیند.
  • نورمن یک بچه شیرین، مودب، خجالتی و در عین حال شجاع است، که می تواند موجوداتی را ببیند که بقیه نمی بینند. او می داند که متفاوت است و از اعتراف به آن نمی ترسد اما این عادت و رفتار چند مشکل برایش به بار می آورد: همسالانش به او خل و چل یا غیر عادی می گویند، اراذل و اوباش مداوم به او گیر می دهند (خصوصا آلوین قلدر مدرسه)، والدینش نگران و دلسرد می شوند، خواهر نوجوانش کورتنی با او خصومت دارد و … .
  • خانه نورمن در شهر کوچک لایت هالو (Blithe Hollow) قرار دارد، که افسانه آن شهر نیز عجیب است. انسان های مربوط به ۳۰۰ سال پیش، یک دختر جوان به نام آگی را به جادوگری محکوم و کشته اند. در نتیجه شهر مورد نفرین او واقع شده که باعث می شود هرساله مردگان از قبر بیرون بیایند.
  • نام خانوادگی عموی مادری نورمن مثل آگی، Prenderghast است و این بدان معنی است که آگی و نورمن با هم رابطه فامیلی داشته اند و احتمالا هر دو از این ویژگی عجیب و غیر عادی خود رنج می برده اند.
  • حال زمان نفرین فرا رسیده و آن شهر کوچک تحت محاصره زامبی ها قرار گرفته است. وقتی عموی عجیب و غریب نورمن، رازهایی در مورد نفرین جادوگر (آگی) می گوید که در شرف تحقق است، نورمن مجبور می شود که شهر کوچکش را از دست یک جادوگر انتقام جو و زامبی هایی که از گورهایشان احضار شده اند، نجات دهد.
  • به طور طبیعی، قهرمان داستان نورمن است که می تواند این وضعیت را اداره کند و شهر را از این وضعیت آشفته نجات دهد، اما او فقط یک بچه معمولی است که باید جدی گرفته شود.
paranorman
  • نورمن با استعداد خارق العاده اش با مردگان و زامبی ها صحبت می کند؛ علاوه بر آن، او با ارواح، جادوگر و از همه بدتر بزرگترهایش ارتباط برقرار می کند تا او را باور کنند و بتواند شهر خود را از یک نفرین چند صد ساله نجات دهد.

 

این داستان می تواند برداشت های مثبتی و آموزنده ای داشته باشد:

  • مادربزرگ نورمن به او می گوید: “اگر آنها فقط به خود زحمت میدانند تا بنشینند و با هم صحبت كنند، داستان دیگری بود.” در واقع راهنمایی می کند که نورمن چگونه مشکل شهر را حل کند.
  • نورمن با آگی صحبت می کند و به حرف هایش گوش می دهد. او موفق می شود جادوگر را آرام کند تا این خشم و کینه ی قدیمی به پایان برسد. در نتیجه مشکل نفرین ۳۰۰ ساله با یک گفت و گوی به جا و مفید حل می شود.
  • این به ما نشان می دهد که همه ما واقعاً دوست داریم که مورد محبت، شنیده شدن و درک شدن قرار بگیریم. بدون شناخت، مردم را قضاوت نکنیم زیرا دوستی را حتی در بعیدترین مکان ها و شرایط نیز می توان پیدا کرد.
  • نورمن مقداری متفاوت است، اما این ویژگی او را بزرگ می کند. این به ما می آموزد که اگر چیزی ترسناک بود، همیشه به این معنی نیست که باید از آن فرار کنیم، بلکه باید با ترس خود روبرو شویم و برای آنچه به آن اعتقاد داریم بجنگیم.
paranorman

این انیمیشن آثار مخرب و منفی نیز دارند:

  • متاسفانه این فیلم در صحنه های آخر خود نشان داد که میچ یک همجنسگرا است و از این رو او اولین شخصیت آشکارا همجنسگرا در یک انیمیشن اصلی محسوب می شود. نشریه National Review Online در این مورد اشاره کرد که این فیلم می تواند والدین را در راه بازگشت از سالن سینما به خانه، به پاسخ گویی سوالات ناخواسته کودکان در مورد جنسیت و همجنس گرایی، سوق دهد.
  • ژانر وحشت در این انیمیشن بسیار پررنگ است و هدف از ساخت اين‌گونه فيلم ‌ها ايجاد رعب، ترس و اضطراب در بيننده است. قهرمان داستان، خودش فیلم ترسناک می بیند و از کف تا سقف اتاقش پر از پوسترها و اسباب بازی های عجیب الخلقه است، حتی دمپایی زامبی دارد و صدای زنگ موبایل اش، آهنگ تم فیلم ترسناک هالووین است.
  • سکانس اکشن و ترسناک در اوج فیلم بسیار شدید است؛ در صحنه هایی جسد هایی از قبر بیرون آمده اند که بسیار زشت و بدترکیب هستند، اعضای بدنشان قطع می شوند و مجدد تکان می خورند و به بدنشان وصل می شوند. اگر مخاطب، پارانورمن را به صورت سه بعدی ببینید این ترس، چند برابر می شود.

حال سوال این جاست که آیا این صحنه های مربوط به زامبی که با صدا گذاری رعب بیشتری پیدا کرده اند، برای بچه ها و نوجوان ها مناسب هستند؟ ژانر وحشت چه تاثیری در روحیه آن ها خواهد گذاشت؟

  • فیلم های ترسناک حاوی ترفند هایی هستند که با دستکاری تصاویر، صدا و داستان، توهماتی را برای بیننده ایجاد می کنند. اگرچه مغز شما از واقعی نبودن این تهدیدها آگاه است، اما بدن شما همزمان آن ها را ثبت می کند، گویی که واقعا وجود دارند.
  • مخصوصا کودکان تفاوت بين خيال و واقعيت را به خوبی تشخيص نمی‌دهند و تماشای فيلم ‌های ترسناك و صحنه‌های دلخراش آن موجب ايجاد هيجان عاطفی كاذب در آن ها مي‌شود. تاثير منفی تماشاي چنين صحنه‌هايي ممكن است تا زمانی طولانی در ذهن كودك باقی بماند.
 
به همین سبب، مخاطب در زندگی واقعی نیز دچار ترس و هیجان شده و عوارض مختلفی را تجربه می کند:

اختلالات بهداشت روان: استرس و اضطراب

اختلال در خواب: کابوس های شبانه و دیدن خواب های وهم آلود

بیش فعالی و پرخاشگری: رفتار تند به عنوان یک واکنش دفاعی در برابر ترس و اضطراب

اختلال در تغذیه: اغلب به شکل پرخوری عصبی

شب ادراری: تاثیر منفی این مشکل بر اعتماد به نفس و عزت نفس

تقلید کردن: تقلید از رفتارهای پرخاشگرانه یا خشونت آمیز

ضعف در مهارت حل مسئله: استفاده از خشونت برای حل مسئله و مشکلات خود و …

 

بنابراین به خاطر این آثار مهم و منفی، دیدن فیلم های ترسناک اصلا توصیه نمی شود!

حواشی انیمیشن پارانورمن

paranorman
  • چند هفته آخر منتهی به اکران فیلم، شرکت لایکا، ۴۹ بسته برای ۴۹ نفر ارسال کرد؛ از جمله نویسنده ی انگلیسی نیل گیمن (Neil Gaiman)، فیلم ساز آمریکایی کوین اسمیت (Kevin Smith) و نویسنده آمریکایی جنی لاوسون (Jenny  Lawson). هر بسته شامل یک جعبه چوبی پر از خاک قبر بود که گیرندگان مجبور بودند برای بیرون آوردن یک تابوت آن را حفاری کنند! داخل تابوت یکی از هفت زامبی نفرین شده به همراه اسم و اطلاعاتش بود.
  • در انیمیشن بجز قاضی هاپکینز (Judge Hopkins) ، اسم سایر هفت زامبی نفرین شده ذکر نمی شود، اما آنها نام داشتند: ابن هاردویک (Eben Hardwick) ، تادئوس بلکتون (Thaddeus Blackton) ، لموئل اسپالدینگ (Lemuel Spalding) ، آملیا ویلکوت (Amelia Wilcot) ، وای لندن (Wile London) و گودی تمپر (Goodie Temper).
  • کارگردانی این انیمیشن به صورت مشترک بر عهده سام فل و کریس باتلر بود که نشانه هایی از آن ها در انیمیشن دیده می شد. نام برند لباس زیر آقای پرندرگست (عموی مادری نورمن) آقای فل ( Fell) است. همچنین میچ لباس زیر آقای باتلر (Mr. Butler) را می پوشد.
  • روح مادربزرگ بابکاک (Grandma Babcock) ، توسط ایلین استریچ (Elaine Stritch) صداگذاری شد که این انیمیشن آخرین فیلم او قبل از مرگش در ۱۷ جولای ۲۰۱۴ بود.
  • جودل فرلند (Jodelle Ferland) نقش “آگی” را بازی کرد، روح دختری ۱۱ ساله از دهه ۱۷۰۰ که به جادوگری متهم شده است. این دومین بار بود که فرلند نقش شخصیتی را بازی می کرد که به جادوگری متهم می شود و به خاطر آن سوزانده می شود. اولین بار آلسا در سایلنت هیل (Silent Hill, 2006) بود.
  • میچ، برادر ۲۰ ساله نیل، یک ورزشکار است و با وجود اینکه در فیلم به نورمن نزدیک می شود، اما این دو هرگز با یکدیگر صحبت نمی کنند.
paranorman

فروش و جوایز

  • این انیمیشن با موفقیت نسبتاً خوبی در گیشه مواجه شد، در حالی که بودجه تولید آن ۶۰ میلیون دلار بود، ۱۰۷ میلیون دلار در سراسر جهان فروش کرد.
  • پارانورمن نامزد جایزه اسکار بهترین فیلم انیمیشن و BAFTA بهترین فیلم انیمیشن آن سال شد، اما هر دو را به انیمیشن شجاع (Brave, 2012) باخت.
  • وب سایت Rotten Tomatoes به پارانورمن ۸۹٪ امتیاز و مخاطبین ۷۲ % امتیاز داده اند که به معنی دریافت گوجه تازه هست. همچنین وب سایت Metacritic به این فیلم امتیاز ۷۲ از ۱۰۰ داده است.

ایستانما

ما یک تیم جوان و پرشور در واحد تولید محتوای شبکه ایستانما هستیم که در تلاشیم محتوایی ناب و کاربردی برای مخاطبین عزیزمان تهیه کنیم. نظرات شما به رشد و انگیزه‌ی ما کمک به سزایی می‌کند. 🌹

در بزرگترین شبکه اجتماعی استاپ موشن ایران عضو شوید... عضویت در پیج اینستاگرام

مطالب پیشنهادی:

قوانین ارسال دیدگاه در ایستانما

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد و در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران نگنجد، در شبکه ایستانما تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. در صورت تمایل به درج تبلیغات از طریق گزینه ارتباط با ما اقدام نمایید.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

    لینک کوتاه:
    0