لوگوی ایستانما

همه چیز درباره franticframes یا همان Ben Treat ؛ انیماتور جوان استاپ موشن

دسته بندی :پایگاه دانش, زیر ذره بین ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ شبکه‌ی ایستانما 1048

استاپ موشن تنها جایی است که امکان بیرون آمدن یک اسب آبی از وان حمام وجود دارد. و انیماتورها به خاطر همین ویژگی‌های عجیب و غریب و امکانات جالب است که مجذوب تکنیک استاپ موشن شده‌اند.

 

 

بن تریت (Ben Treat) هم یکی از انیماتورهایی است که به کار انیمیشن با تکنیک استاپ موشن مشغول است و هر روز اینستاگرامش را با نام franticframes بروز رسانی می‌کند. او به جای برکه، از آینه ماهی می‌گیرد، روی سنگ‌های تیز و درشت می‌افتد بدون این که خراشی بردارد، از حالت لایو اکشن (Live Action) تبدیل به موجودی خمیری می‌شود، با اینفلوئنسرهای دیگر دوئل می‌کند و به دنیای فانتزی دیگری سفر می‌کند و بسیاری تجارب جالب دیگر … .

با این تفاوت که Ben Treat یکی از جوان‌ترین انیماتورهایی است که در اینستاگرام در سطح بالا و حرفه‌ای فعالیت می‌کند. بن متولد ۲۰۰۲ بوده و هم اکنون ۱۸ سال دارد و یک دانش آموز به حساب می آید. جای خوشبختی این جاست که او راه آینده‌ی خود را شناخته و سفر حرفه‌ای خود را از همین دوران جوانی آغاز کرده است. به خاطر پیشرفت‌های تکنولوژی در سال‌های اخیر و همه‌گیر شدن فضای مجازی، هنرمندان به راحتی می‌توانند با مخاطب خود ارتباط برقرار کنند و از طرفی مخاطبان هم می‌توانند به راحتی هنرمند محبوب خود را در فضای مجازی دنبال کنند.

Ben Treat یا همان franticframes دنیای مجازی، از این قابلیت فضای مجازی به خوبی استفاده کرده و با بروز رسانی هر روزۀ صفحۀ اینستاگرام خود، توانسته در حال حاضر بیش از ۱۶۰ هزار فالوئر داشته باشد که این روند روز افزون است.

انیمیشن استاپ موشن AMONG US FIGHT ANIMATION + پشت صحنه

او کار صفحۀ اینستاگرام خود را با انیمیت کردن اجسام ساده و ساخت ویدیوهای چند ثانیه‌ای شروع کرد. در ابتدا با خود و فالوئرهای خود قرار گذاشته بود که روزی یک انیمیشن آپلود کند. پس از تنها ۱۰۰ روز صفحۀ فرانتیک فریمز توانست به تعداد ۲۰ هزار فالوئر برسد. پس از آن تریت سعی کرد که ایده‌های جذاب‌تری را در انیمیشن‌هایش به کار ببرد و این آپلود روزانه را کمتر کند و در کنارش از مشتریان هم سفارش دریافت کند.

نکتۀ قابل توجه در مورد بن تریت این است که فالوئرها می‌توانند رشد و پیشرفت او را در طول زمان ببینند. مردم کاملا متوجه می‌شوند که او هر روز دارد بهتر از دیروز خود کار می‌کند. این بسیار عالی است که جوانی به این سن و سال نه تنها وقت خود را به بطالت تلف نمی‌کند بلکه به صورت حرفه‌ای و منظم برنامۀ کاری خود را به سمت هدف از پیش تعیین شده‌ای ادامه می‌دهد.

 

Ben Treat از هر فرصتی برای ساخت استاپ موشن استفاده می‌کند. او شبانه روز مشغول ساخت انیمیشن است و چه در مدرسه، چه در خانه و حتی در توالت‌های عمومی فرودگاه هم این کار را می‌کند و هیچ مکان و زمانی جلودار او نیست. پیشرفت او در این یک سال فوق‌العاده بوده است.

چیز دیگری که این بچۀ کوچک به ما یاد می‌دهد این است که قبل از این که راه رفتن یاد بگیرد نمی‌دود. چون ممکن است موفق نشود. او تنها وارد مقولاتی می‌شود که از عهده‌اش بر می‌آید و به هیچ عنوان وارد حوزه‌های عجیب و غریب و متنوع نمی‌شود. او فقط کاری را که بلد است درست و بجا انجام می‌دهد و آن قدر این تمرین‌ها را تکرار می‌کند تا به مهارت خوبی در آن برسد.

Ben Treat ایده‌هایش را از دیگر اینفلوئنسرهای اینستاگرام به وام می‌گیرد و دوباره آن‌ها را با ایده و توانمندی‌های خود ترکیب می‌کند و ناگهان می‌بینیم که ایدۀ دیگران را تبدیل به چیزی فراتر از ایدۀ اولیه کرده و به صورت بسیار موفقیت‌آمیزی درآورده است. اما مهمترین چیزی که او به ما یاد می‌دهد این است که دست از تلاش نمی‌کشد و مدام کار می‌کند. این به بزرگسال‌هایی که تاکنون در کار و حرفۀ خود موفق نشده‌اند درس بزرگی می‌دهد که کار کنند و از شکست‌ها نترسند و تلاش کنند تا بتوانند به پیروزی دست پیدا کنند.

انیمیشن استاپ موشن آشپزی با خمیر Cooking With Clay

اولین پست صفحۀ فرانتیک فریمز در دوم نوامبر ۲۰۱۸ با یک لوپ کدو تنبل پست شده است. کدویی که با فشار دست انیماتور تکه تکه شده و تبدیل به کدوهای سالم و تر و تمیز کوچک‌تری می‌شود. این پست‌ها هر روز شماره گذاری می‌شوند و تا کپشن شمارۀ ۵۷ تعداد ۱۰۰۰ فالوئر را به همراه می‌آورند. این شماره‌گذاری‌ها تا عدد ۱۰۰ پیش می‌روند و پس از آن در پست شماره ۱۰۱ اعلام می‌شود که این پست نقطۀ پایان پروژۀ انیمیشن‌های روزانه است و از این به بعد انیمیشن‌های بن تریت بر اساس داستان و برنامه‌ریزی پیش خواهد رفت و کم‌تر حالت تمرینی خواهد داشت.

 

یکی دیگر از دلایل موفقیت بن تریت

ذهن بن تریت به دلیل کم سن و سال بودن هنوز قانونمند و قاعده مدار نشده است و چارچوب‌ها و قواعد دنیای هنر ذهن او را اسیر نکرده‌اند. بنابراین او مانند کودک خردسالی‌ست که بی محابا مداد را به دست می‌گیرد و روی در و دیوار و هرجایی که بتواند نقاشی می‌کشد. نقاشی‌های کودکان قوی، ذهنی و آینۀ تمام‌نمای آن چیزی هستند که در درون ذهنشان می‌گذرد. در ضمن نقاشی‌های کودکان از اجرای قدرتمندی برخوردارند. زیرا کودک از نقدهای دیگران نمی‌ترسد و می‌داند که هرچیزی بکشد مورد توجه و تشویق بزرگترها قرار می‌گیرد.

در دنیایی که هنرمندان درس خواندۀ رشتۀ انیمیشن و تصویرسازی جرات نمی‌کنند پا به این عرصه بگذارند و اثری تولید کنند، بن تریت توانسته با الهام گرفتن از آثار غول‌های انیمیشن‌سازی به تدریج جایگاه خود را پیدا کند و هیچ عجله‌ای هم برای دست یافتن به قله‌های بلند و یا گسب درآمد ندارد.

او همیشه در جاهایی که از کسی الهام گرفته، اسم منبع الهام خود را ذکر کرده و خود را مدیون و وامدار او می‌داند. او خود را یک انیماتور خود آموخته معرفی کرده و دست از الهام گرفتن و کار کردن برنمی‌دارد و مانند همۀ هنرمندان موفقی که تا کنون به بررسی آثار آنها پرداخته‌ایم راز موفقیت او افراط در کار کردن است.

انیمیشن استاپ موشن Breathing Breakfast

دسته بندی آثار استاپ موشن Ben Treat

آثار کات اوت موشن (CutOut Motion)

در اوایل ایجاد صفحۀ اینستاگرام، بن تریت طرح‌های خود را روی کاغذ می‌کشید و با مداد رنگی رنگ می‌کرد، سپس آن‌ها را می‌برید و انیمیت می‌کرد و ویدیوهای زیر سی ثانیه می‌ساخت. او اکنون نیز با تکنیک کات اوت موشن انیمیشن می‌سازد ولی برای این کار از پرینت رنگی، مقواهای محکم‌تر و برش‌های مرتب‌تر و تمیزتری استفاده می‌کند.

آثار خمیری (Clay Animation)

در سال ۲۰۱۹ بن تریت برای اولین بار از خمیر برای ساخت ویدیوهای استاپ موشن استفاده کرد. او اذعان کرد که با الهام از استادان این فن جرات انجام این کار را به خود داده است. پس از مدتی که به ساخت استاپ موشن‌های خمیری مبادرت کرد ابتکار جدیدی به خرج داد. تقریبا همۀ ما میزهای شیشه‌ای طبقاتی انیماتورها را در پشت صحنۀ فیلم‌ها دیده ایم. ولی او برای ساخت یک شعلۀ آتش که باید به صورت ایستاده در هوا پراکنده می‌شد از صفحۀ شیشه‌ای به حالت ایستاده استفاده کرد و خمیرها را روی آن چسباند. این کار جالب و عجیب برای هنرمند کم سن و سالی مانند او موفقیت بزرگی بود.

بن تریت در سال جاری برای تمامی ویدیوهای خود، ویدیوی پشت صحنه را هم بارگذاری می‌کند. در این ویدیوها که با دور تند به نمایش در می‌آیند، ساعت روی دیوار را می‌بینیم که با سرعت جنون آمیزی می‌گردد و کار طاقت فرسا و سخت این هنرمند کم سن و سال را نشان می‌دهد که چگونه در یک استودیوی محصور و بدون هیچ گونه ارتباط با دنیای بیرون به کار ساخت ویدیو مشغول است. گاهی مدت زمان مفید که برای خلق هر ویدیو صرف کرده به ده‌ها ساعت می‌رسد.

شبکه‌ی ایستانما

در بزرگترین شبکه اجتماعی استاپ موشن ایران عضو شوید... عضویت در پیج اینستاگرام

مطالب پیشنهادی:

قوانین ارسال دیدگاه در ایستانما

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد و در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران نگنجد، در شبکه ایستانما تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. در صورت تمایل به درج تبلیغات از طریق گزینه ارتباط با ما اقدام نمایید.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0