چند نکته کاربردی برای استخدام در استودیوهای انیمیشن
انیماتورهای عزیز! حتما تا الان به استخدام در استودیوهای انیمیشن سازی فکر کردهاید. اصلا شاید یکی از بزرگترین هدف زندگی شما، همکاری با کمپانیهای شناخته شدهای همچون لایکا باشد. شما باید برای دریافت پذیرش این شرکتها، نکاتی را رعایت کرده و از رقبای خود جلو بزنید. ما در این مقاله، مطالب مفیدی در مورد کارهایی که یک متقاضی کار در استودیوی انیمیشن سازی باید انجام دهد برای شما جمع آوری کردهایم. با رعایت این نکات میتوانید شانس خود را برای کسب یک جایگاه عالی در انیمیشن سازی بالا ببرید.
یک پورتفولیو بسازید
پورتفولیو (portfolio) یا همان نمونه کارهای انیمیشنی شما میتواند به شکل یک وب سایت یا یک ویدیو ارائه شود که گلچینی از آثار شما را نشان میدهد. این پورتفولیو میتواند تصاویر ثابت یا متحرک یا ترکیبی از هر دو باشد. از طراحان کاراکتر گرفته تا فیلمسازان، تمام این متخصصان انیمیشن وب سایتهایی دارند که آنها را از بقیه متمایز میکنند.
آنچه که شما به عنوان یک انیماتور نیاز دارید، یک پورتفولیوی ویدیویی به نام دمو ریل (Demo reel) یا ریل انیمیت است. دمو ریل در واقع یک ویدیوی کوتاه به مدت ۱ تا ۲ دقیقه است. در این بازه زمانی، انیماتور قدرت و تواناییهای خود را در زمینه انیمیشن سازی نمایش میدهد. استوریبوردها، طرحهای شخصیتها و موارد دیگر را به بهترین شکل به نمایش بگذارید تا کارفرمایان بتوانند طیف وسیعی از مهارتهای شما را به یکباره کشف کنند.
در ادامه چند وبسایت را به شما معرفی میکنیم که در آن میتوانید از نمونه پورتفولیوی انیماتورهای حرفهای بهره مند شوید:
۱. هانا جیکوبز (Hannah Jacobs)، انیماتور و تصویرگر بریتانیایی، انیمیشنهای فریم به فریم دیجیتالی خود را که مملو از بافتهای نرم و پالتهای رنگی مسحورکننده هستند، به نمایش درمی آورد. او با مشتریان برجستهای مانند نیویورک تایمز (The New York Times)، کتاب پنگوئن (Penguin Books) و TED-Ed همکاری کرده است.
۲. یوکای دو (Yukai Du)، تصویرگر و انیماتور مشهوری است که برنده جوایز متعدد انیمیشن سازی نیز شده است. آثار او پر از حرکات پر جنب و جوش است که ما را در چرخش اشکال رنگارنگ خود جذب میکند. وی که اصالت چینی دارد، در حال حاضر در بریتانیا ساکن است و مشتریان پر نام و آوازهی او شامل Adobe، Apple و The Guardian هستند.
۳. بسیاری از پروژههای مختلف سیگرون هرینز (Sigrún Hreins)، انیماتور ایسلندی، در زیر سرصفحه و پاورقی صورتی روشن گردآوری شدهاند. این دو عناصر مهم این سایت هستند. همراه با یک سلف پرتره متحرک، میتوانیم درک کنیم که سیگرون چه کسی است و حس اعتبار و اطمینان نسبت به برند شخصی او دریافت کنیم.
شات حرفهای داشته باشید
توجه داشته باشید که هر ریل از چند انیمیت کوتاه تشکیل شده است که به آن شات (Shot) میگویند. به زبان ساده میتوان گفت که شاتهای ریل شما باید مطابق با حوزه انیمیشن سازی شما باشد. برای مثال مشخص کنید که میخواهید در استودیویی کار کنید که تمرکز بر روی ساخت استاپ موشنهای خمیری (Claymation) است. از سوی دیگر ممکن است به دنبال پذیرش یک استودیوی استاپ موشنهای عروسکی (Puppet animation) یا کاغذی (Cutout animation) باشید. پس حتما این هماهنگی را در کار خود در نظر بگیرید.
یک رفرنس قوی انتخاب کنید
یکی از نکات مهمی که نباید از آن به سادگی بگذرید، رفرنس (Reference) شما در انیمیت است. شما در تکنیک استاپ موشن سازی، به یک رفرنس مناسب با کار خود نیاز دارید. در واقع کار شما باید بر مبنای یک ویدیوی زنده (Live action video) یا یک انیمیشن استاپ موشن حرفهای باشد.
شما برای انتخاب یک رفرنس مناسب میتوانید به دو روش عمل کنید:
۱. یک ویدیو از خودتان ضبط کنید و بر اساس آن، پاپت یا کاراکتر خود را انیمیت کنید. با کمک این روش، حرکات شخصیت شما واقع گرایانه خواهد بود و نتیجه خوبی به دست میآید.
۲. شما همچنین میتوانید به یک استاپ موشن انیمیت شدهی حرفهای رجوع کنید و آن را مبنای کار خود قرار دهید.
تجربه های کاری کسب کنید
برای کسب تجربه سعی کنید کارآموزی و مشاغل آزاد را تجربه کنید. حتی با یافتن یک نقش تمام وقت، به احتمال زیاد در یک موقعیت ابتدایی شروع به کار خواهید کرد تا در شغل اصلی انیمیشن. همانطور که برای پیشرفت شغلی خود کار میکنید، ممکن است همچنان بخواهید کار آزاد انتخابی انجام دهید یا برای برخی شرکتها داوطلب شوید. تمام این تجربیات می تواند به شما کمک کند با دیگر متخصصان ارتباط برقرار کنید و مهارتهای خود را رشد دهید. یادتان باشد که بخش بزرگی از چگونگی تبدیل شدن به یک انیماتور، صرف زمان و تلاش برای پیشرفت و موفقیت خود است!
قوانین ارسال دیدگاه در ایستانما