لوگوی ایستانما

۱۰ واقعیت جالب از انیمیشن های استاپ موشن

دسته بندی :ایستاپلاس, پایگاه دانش ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ ایستانما 1397

احتمالا شما هم مثل ما به استاپ موشن علاقه دارید که وارد این صفحه شدید، در اینجا ۱۰ واقعیت شگفت انگیز در مورد انیمیشن های ساخته شده با تکنیک استاپ موشن را مرور می کنیم که مربوط به سالیان دراز تا به امروزه هستند و برایتان جالب خواهند بود.

 

 

۱۰

کوچکترین انیمیشن استاپ موشن

در سال ۲۰۱۱ با حرکت دادن اتم های منفرد یک فیلم ساختند که کوچکترین استاپ موشنی است که تاکنون منتشر شده (هر اتم منفرد از ذرات الکترون و هسته تشکیل شده است). اندازه هر فریم این استاپ موشن حدود ۴۵ در ۲۵ نانومتر بود!

کوچکترین انیمیشن استاپ موشن ساخته شده ی جهان توسط IBM

۹

طولانی ترین انیمیشن استاپ موشن

تا به امروز کوبو و دوتار  (Kubo and the Two Strings, 2016) طولانی ترین فیلم استاپ موشن است که توسط استودیو لایکا (LAIKA) ساخته شده و مدت زمان آن ۱۰۲ دقیقه می باشد. در این مورد انیمیشن جزیره سگها (Isle of Dogs, 2018) به کارگردانی وس اندرسون (Wes Anderson) بدشانس بود زیرا مدت زمان آن فقط ۱ دقیقه کوتاهتر شد!

۸

بزرگترین انیمیشن استاپ موشن ساخته شده ی جهان

انیمیشن کوتاه دو دقیقه ای Gulp بعنوان بزرگترین لوکیشن ساخت انیمیشن استاپ موشن جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است. این انیمیشن به اسپانسری نوکیا در سال ۲۰۱۱ و به میزبانی آردمن انیمیشن (Aardman Animations) تهیه شده است.  نکته بسیار جالب این ویدیو ، تصویربرداری کامل این انیمیشن با کمک موبایل Nokia N8 بر روی یک جرثقیل بوده است!
مجسمه های شنی و محیط شنی این انیمیشن در مساحتی به طول ۱۰۲۲ متر مربع به اجرا درآمده است. موضوع این ویدیو ماجراجویی یک ماهیگیر به سبک حضرت یونس بوده که در شکم یک ماهی غول پیکر به دام افتاده است! با هم ویدیوی زیر را به همراه پشت صحنه با زیر نویس فارسی اختصاصی ایستانما مشاهده کنیم.

۷

کوچکترین کاراکتر استاپ موشن سه بعدی

طول کوچکترین شخصیت سه بعدی استاپ موشنی فقط ۳/۰ میلی متر بود. هر مدل آن را در مقیاس میکرو با چاپ سه بعدی آماده کردند و با استفاده از میکروسکوپ الکترونی از آن عکس گرفتند.

۶

مرغ های خانگی کارگردان در پرفروش ترین استاپ موشن

انیمیشن فرار مرغی (Chicken Run, 2000) پر فروش ترین استاپ موشن تاریخ است که توسط استودیو آردمن (Aardman) ساخته شده. این انیمیشن با وجود اینکه مربوط به دو دهه پیش می باشد اما حدود ۲۲۵ میلیون دلار فروش کرد!

نیک پارک (Nick Park) کارگردان مشترک این انیمیشن بود که انگار در دوران کودکی، مرغ های خانگی داشته و نام دو شخصیت اصلی داستان فرار مرغی، یعنی جینجر (Ginger) و راکی (Rocky) را به اسم آن ها نام گذاری کرده است.

۵

مجموعه و صحنه ای عظیم

برای انیمیشن کورالاین (Coraline, 2009) به کارگردانی هنری سلیک (Henry Selick) 130 مجموعه بزرگ ساختند که بیش از ۵۲ صحنه مختلف انیمیشن را در بر می گرفت. مساحت این فضا حدود ۱۸۳۰۰۰ فوت مربع بود، که حدودا ۱۷۰۰۰ متر مربع می شود!

۴

بیشترین تعداد عروسک در اولین فیلم ترکیبی

گالیور جدید (The New Gulliver, 1935) اولین فیلم بلندی است که برای ساخت آن از ترکیب تکنیک استاپ موشن و فیلم لایو اکشن استفاده شده است. به این صورت که عروسک های چوبی استاپ موشن و بازیگران واقعی به طور همزمان در آن حضور داشتند.

این انیمیشن بیشترین تعداد عروسک های موجود را در خود جا داده که تعداد آن ها بیش از ۱۵۰۰ عدد بود.

۳

موی واقعی کاراکتر استاپ موشنی

کینگ کنگ (The King Kong, 2005) یک فیلم سینمایی مربوط به سال ۱۹۳۳ است؛ در داستان آن یک هیولای بزرگ افسانه ای به نام کنگ وجود دارد که حرکتش با تکنیک استاپ موشن است و توسط ویلیس اوبراین (Willis O’Brien) انجام شده است.

آرماتور عروسک کینگ کنگ یک اسکلت فلزی است و عضلاتش ترکیبی از لاستیک و فوم هستند، همچنین موهایش از بدن واقعی خرگوش گرفته شده است.

۲

اولین انیمیشن استاپ موشن تاریخ + عروسکی دنیا

اولین انیمیشن استاپ موشن ساخته شده، سیرک هومپتی دامپتی  (The Humpty Dumpty Circus)  به کارگردانی مشترک استوارت بلکتون (Stuart Blackton) پدر انیمیشن آمریکا و آلبرت اسمیت (Albert Smith) بود که در سال ۱۸۹۸ تولید شد!

این انیمیشن در جهان گم شد، زیرا دیگر هیچ نسخه شناخته شده ای از آن وجود ندارد.

در سال ۱۹۰۶، اولین انیمیشن عروسکی با تکنیک استاپ موشن، توسط یک طراح رقص باله روسی به نام الكساندر شیریاف (Aleksandr Shiryaev) تولید شد. این فیلم متشکل از چهره های کاغذی بود که حدود ۷۵۰۰ بار جابه جا شدند تا یک سکانس رقص اجرا شود.

البته این اثر با هدف ایجاد یک شکل هنری جدید، تولید نشده بود، بلکه سازنده ی آن به دنبال راهی بود تا مدل رقص هایش را ضبط و به  فیلم تبدیل کند.

۱

مصرف چند تن خمیر

فیلم سینمایی نفرین موجود خرگوش نما (The Curse of the Were-Rabbit) اولین انیمیشن بلند مجموعه والاس و گرومیت محسوب می شود که در سال ۲۰۰۵ منتشر شد و برای خلق شخصیت های خمیری آن ۲.۸ تن خمیر پلاستی سین (Plasticine) مصرف شده است. همچنین انیماتور ها برای تمیز کردن دست ها یشان، هر هفته حدود ۱۰۰۰ دستمال مرطوب کودک استفاده می کرده اند.

ایستانما

ما یک تیم جوان و پرشور در واحد تولید محتوای شبکه ایستانما هستیم که در تلاشیم محتوایی ناب و کاربردی برای مخاطبین عزیزمان تهیه کنیم. نظرات شما به رشد و انگیزه‌ی ما کمک به سزایی می‌کند. 🌹

در بزرگترین شبکه اجتماعی استاپ موشن ایران عضو شوید... عضویت در پیج اینستاگرام

مطالب پیشنهادی:

قوانین ارسال دیدگاه در ایستانما

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد و در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران نگنجد، در شبکه ایستانما تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. در صورت تمایل به درج تبلیغات از طریق گزینه ارتباط با ما اقدام نمایید.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0