کار دیگر این بوده که در آخرین قسمت ها از تکنیک ۳D هم استفاده کرده اند و در صورت برخورداری از تجهیزات سینمای سه بعدی میتوان این انیمیشن را به صورت سه بعدی تماشا کرد.
یکی از پرچالش ترین و سخت ترین قسمت های انیمیت یک عروسک، تغییر حالات چهره اش است که کاراکتر های پت و مت به کل از این قائده مستثنی هستند، زیرا فرم صورت شان ثابت است و هیچ تغییر نمیکند، همچنین چشم، ابرو و دهن شان با خطوط مشکی ساده مشخص شده است.
سازندگان در این سال ها نیازی ندیدند که صورت عروسک ها را به حرکت در بیاروند و احساسات آن ها را از طریق حرکت کلاه و بدن شان نشان می دهند زیرا در انیمیشن ابزارهای زیادی برای بیان احساسات وجود دارد. تنها مشکل لبخند دائمی این دو کاراکتر بود که به هنگام ناراحتی، دست شان را مقابل صورتشان قرار میدهند.
سایز عروسک های پت و مت حدودا به اندازه کف دست هست، طراحی سرشان بسیار ساده و شبیه تخم مرغ بوده و همچنین ۴ انگشت دارند.
کارگردان در مورد علت ۴ انگشتی بودن آن ها گفته است: والتدیزنی کاراکترهای چهارانگشتی را به دنیا معرفی کرد که در صنعت انیمیشن نقاشی سادهتر بود. اگر توجه کنید بدون وجود انگشت کوچک هم میتوانید همه کاری انجام دهید. بنابراین والتدیزنی یک استاندارد برای انیمیشنهای بعدی فراهم و کار را سادهتر کرد. انیمیشنهای چهارانگشتی در تکنیک استاپ موشن هم خیلی تاثیر دارند.
دکور اتاق ها و فضایی که پت و مت در آن هستند تقریبا به اندازه روی میز هست. اغلب وسایلی که شخصیت ها از آن ها استفاده می کنند دست ساز هستند و فقط بعضی وسایل پیچیده، مثل ماشین قرمز شان توسط افراد حرفه ای ساخته شده اند.
برای این پروژه به انیماتور خیلی قوی نیاز بود که بتواند صرفا با حرکت کاراکترها تمام عواطف و احساسات را بروز دهد زیرا آن ها میمیک صورت نداشتند. در بعضی قسمت ها کلا دو یا یک انیماتور روی پروژه کار کرده اند.
هر کاراکتر در طول یک دقیقه باید حدودا ۱۵۰۰ بار حرکت کند، که با تکنیک جدید، ساخت هر قسمت از پت و مت حدود ۳ ماه زمان می برد.
پشت صحنه های زیر را هم ببینید که جزییات دیگری از نحوه ساخت این مجموعه نشان می دهند و به روزتر هستند.
قوانین ارسال دیدگاه در ایستانما