دوازدهمین دوره از جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران که یکی از معتبرترین فستیوالهای دنیا محسوب میشود، از تاریخ ۸ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ در حال برگزاری است. این جشنواره دوسالانه با هدف معرفی تولیدات شاخص در حوزه پویانمایی، فرصتی را فراهم کرده تا انیمیشن سازان سراسر جهان بتوانند آثار خود را ارایه کنند و با سایر تولیدکنندگان وارد رقابت و گفتوگو شوند.
در این دوره همزمان با نمایش آثار و نشست های تخصصی، هفتمین بازار فیلم نیز با حضور شرکتهای تخصصی و دانشبنیان، دانشگاهها و برخی سازمانهای دولتی و خصوصی برگزار میشود تا به تبادل تجربیات و معرفی محصولات و خدمات خود بپردازند. قرار است در دوره بعد، هشتمین بازار پویانمایی برای اولین بار به صورت بین المللی برگزار شود.
امسال از ۸۴ کشور جهان در جشنوارهی پویانمایی تهران شرکت کرده اند و بیش از ۱۲۰۰ اثر ارسال شده است. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان متولی برگزاری این جشنواره میباشد و قرار است در روز ۱۲ خرداد از ساعت ۹ تا ۱۱ یک سانس نمایش پویانمایی از برگزیدگان ۲۰ سال گذشته در ۱۰۰۰ مرکز کانون پرورش فکری نمایش داده شود.
مدیرعامل کانون:
پویانمایی یکی از تاثیرگذارترین ابزارها در تعلیم و تربیت است، مگر تعلیم و تربیت غیر از این است که ارزشها را به کودکان منتقل و این انتقال را تسهیل کنیم؟ ما افتخار داریم در دوازدهمین جشنواره با این دیدگاه که پویانمایی میتواند در تعلیم و تربیت حرفهای زیادی داشته باشد، برنامه خود را ارایه دهیم. این حرفه در عین حال که یک هنر است، یک صنعت هم هست. در دنیای کنونی میشود روی پویانمایی حساب کرد و حتی از منظر اشتغالآفرینی وارد بحث و گفتوگو درباره آن شد. میشود با پویانمایی شغل ایجاد کرد و کارآفرینی آن در کل دنیا جایگاه دارد.
آثار استاپ موشنی که در جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران ۱۴۰۱ برگزیده شدند
استاپ موشن گذشته اثر حمید محمدی
تندیس نقرهای بهترین دستاورد فنی و هنری در بخش مسابقه ایران برای استفاده ماهرانه از تکنیک استاپموشن در قصهگویی به حمید محمدیحجتآبادی برای فیلم «گذشته» تعلق گرفت.
استاپ موشن واویلا ویلی اثر عقیل حسینیان
تندیس طلایی بهترین اثر تبلیغی در بخش مسابقه ایران برای اثربخشی و ارتقای کیفیت استاپ موشن در تبلیغات ایرانی به عقیل حسینیان برای فیلم «واویلا ویلی» تعلق گرفت.
استاپ موشن دختر اثر دریا کاشچ ییوا
تندیس نقرهای به همراه لوح تقدیر در بخش بینالملل به دلیل خلق حرکات دوربین خارقالعاده در استاپ موشن و روایت داستان ظریف یک پدر و دخترش به دریا کاشچ ییوا برای فیلم «دختر» از کشور چک اهدا شد.
استاپ موشن روز یوز ایرانی اثر عقیل حسینیان
تندیس طلایی بهترین اثر تبلیغی به همراه لوح تقدیر و جایزه نقدی در بخش بینالملل به دلیل ترکیب قابل توجه گرافیک زیبا و پویایی اثر به عقیل حسینیان نسب برای فیلم «روز یوز ایرانی» از کشور ایران اهدا شد.
ما یک تیم جوان و پرشور در واحد تولید محتوای شبکه ایستانما هستیم که در تلاشیم محتوایی ناب و کاربردی برای مخاطبین عزیزمان تهیه کنیم.
نظرات شما به رشد و انگیزهی ما کمک به سزایی میکند. 🌹
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد و در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران نگنجد، در شبکه ایستانما تایید نخواهد شد.
چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. در صورت تمایل به درج تبلیغات از طریق گزینه ارتباط با ما اقدام نمایید.
چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
قوانین ارسال دیدگاه در ایستانما