برنده جوایزه جشنواره كودكان و نوجوانان اصفهان و جشنواره رشد
داستان انیمیشن بهادر
جامعه ی موش ها تحت حکمرانی افرادی زورگو است که اموال مردم را غارت می کنند و باعث اختلاف طبقاتی شده اند؛ حال سرباز جوانی به اسم بهادر به کارهای ظالمانه ی آن ها پی می برد و نمی تواند ساکت بنشیند؛ او باید با همیاری بقیه ی موش ها اقدامی کند، حتی به قیمت اینکه جانش را به خطر بیاندازد!
درباره انیمیشن بهادر
استاپ موشن عروسکی بهادر محصول سال 1379 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می باشد که به کارگردانی و نویسندگی عبدالله علیمراد تولید شده است. این انیمیشن ماجراجویی محتوایی اجتماعی – سیاسی دارد و ارزش همکاری و همدلی را به مخاطب القا می کند.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/istanama/public_html/tv/wp-content/themes/cinema/inc/template/single/single-one/single-one-director.php on line 2
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/istanama/public_html/tv/wp-content/themes/cinema/inc/template/single/single-one/single-one-writer.php on line 2
دیدگاهی ثبت نشده!!!