: 7.8
والاس و گرومیت: یک روز دور از زمین
در حال بارگزاری

والاس و گرومیت: یک روز دور از زمین

Wallace & Gromit: A Grand Day Out

نامزد جایزه اسکار سال 1991 | برنده جشنواره Hiroshima سال 1990

 

داستان انیمیشن والاس و گرومیت: یک روز دور از زمین | Wallace & Gromit: A Grand Day Out

اختراع دستگاه های خارق العاده و عشق به پنیر دو ویژگی بارز والاس است و از آن جایی که به تازگی پنیرشان تمام شده، او به همراه سگش گرومیت تصمیم می گیرد که یک موشک پیشرفته بسازد و برای تعطیلات به ماه برود؛ زیرا از دید والاس ” همه می دانند که ماه از پنیر ساخته شده است! ”

 

درباره انیمیشن والاس و گرومیت: یک روز دور از زمین | Wallace & Gromit: A Grand Day Out

شخصیت های مشهور والاس و گرومیت در سال 1990 و با فیلم کوتاه یک روز دور از زمین در دنیای انیمیشن ها متولد شدند. نیک پارک (Nick Park) انیماتور، کارگردان، تهیه کننده و نویسنده انگلیسی، خالق مجموعه والاس و گرومیت می باشد که در ادامه چندین انیمیشن برای این شخصیت ها ساخت و موفقیت های زیادی را کسب کرد.

ساخت این انیمیشن 24 دقیقه ای حدود 7 سال طول کشید؛ به این صورت که در سال 1982 به عنوان پروژه فارغ التحصیلی از مدرسه فیلم و تلویزیون ملی (NFTS) آغاز شد و در ادامه توسط استودیو انیمشن آردمن مورد حمایت قرار گرفت؛ برای ساخت این استاپ موشن خمیری و عروسکی به حدود 1 تن (1000 کیلوگرم) پلاستیسین نیاز بود. این محصول مشترک انگلیس و ایرلند در نهایت توانست جایزه BAFTA سال 1990 را کسب کند.

 



Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/istanama/public_html/tv/wp-content/themes/cinema/inc/template/single/single-one/single-one-director.php on line 2

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/istanama/public_html/tv/wp-content/themes/cinema/inc/template/single/single-one/single-one-writer.php on line 2
به والاس و گرومیت: یک روز دور از زمین امتیاز دهید.
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...